Kropsholdning

Anbefaling

9.8/10

Vores Score

Største fordele:

  1. Avanceret Kinesio-Teknologi: Inspireret af metoder brugt af fysioterapeuter og atleter for optimal muskelaktivering og støtte.
  2. Stimulering af Underaktive Muskler: Tøjet er designet til at vække og styrke underaktive muskler for at forbedre kropsholdningen.
  3. Forebyggelse af Ryg- og Skulderproblemer: Ved at støtte kritiske områder som ryggen, lænden og skuldrene, hjælper tøjet med at forebygge fremtidige muskelsmerter og skader.

Her får du vores anbefaling af det bedste “Kropsholdning” produkt der findes på markedet pt.

Designet med avanceret kinesio-teknologi, som længe har været brugt af professionelle fysioterapeuter og atleter over hele verden.

Dette innovative tøj arbejder aktivt for at stimulere dine underaktive muskler, samtidig med at det yder støtte og aflastning til ryggen, lænden, og skuldrene. Ved at aktivere muskulaturen opnår du en forbedret kropsholdning, hvilket hjælper med at forebygge fremtidige ryg- og skulderproblemer.

Shops der forhandler kropsholdning-tøj:

En god holdning udstråler selvsikkerhed og autoritet, men rigtig mange går og falder sammen i hverdagen og har problemer med den gode kropsholdning – og det udstråler det modsatte. Det kan heldigvis afhjælpes med træning og holdningskorrigerende tøj, der med det samme hjælper dig til en bedre kropsholdning.

Bedre kropsholdning på langt sigt

Alle kan få en bedre kropsholdning ved hjælp af øvelser, træning og ændring af indgroede vaner – men det kræver fokus og tager tid. Rom blev ikke bygget på én dag, siges det, og tilsvarende kan siges om en ændret kropsholdning. Det har taget lang tid for kroppen at ende i en uhensigtsmæssig kropsholdning, og det tager også lang tid at rette op på – så det er om at begynde allerede i dag.

Øvelser til bedre kropsholdning

  • Træk hovedet tilbage. Mange har en tendens til at flytte hovedet frem, når de arbejder ved en computer, ser tv eller kigger på deres telefon. Det er en dårlig vane. Øv dig i at trække hovedet tilbage, så det er i forlængelse af rygsøjlen.
  • Rul skuldrene tilbage. Ligesom mange har en tendens til at skyde hovedet frem, er det samme tilfældet med skuldrene. Rul skuldrene tilbage, så skulderbladene samles – det er den sundeste position for dine skuldre.
  • Sid med fødderne fladt på gulvet. Arbejder du stillesiddende, bør du især have fokus på, at fødder og ben har en god position i løbet af dagen. Lad benene være parallelle med fødderne solidt plantet på jorden. Undgå at have benene over kors.
  • Sørg for støtte til lænden. Rygraden bør forme at S, når du sidder tilbagelænet, og det kræver lændestøtte. Det fås via en speciel pude eller en ergonomisk stol, men der kan til nød bruges en sammenrullet bluse eller et sammenrullet håndklæde i lænden.
  • Stræk ud. Sørg for at strække ud i løbet af dagen. Især ryg- og brystmuskler. Lav udstrækningsøvelser et par gange i løbet af dagen.
  • Bevæg dig. Rejs dig fra stolen en gang i timen og gå en runde, men sørg også for moderat motion flere gange ugentligt. Løbeture og svømning er godt for kropsholdningen.

Bedre kropsholdning på kort sigt

Er du netop blevet opmærksom på din dårlige kropsholdning, og vil du bare gerne se resultater med det samme? Så er kropsholdning tøj en virkelig god løsning, som mange allerede gør brug af. Udover at du med det samme oplever en bedre kropsholdning, som andre også kan se, vil en kropsholdning trøje eller et kropsholdning korset hjælpe kroppen til nye vaner, mens du fokuserer på de langsigtede mål. Det betyder også, at du ikke bliver ”sat tilbage” i din kropsholdning træning, hvis du glemmer det daglige fokus på ret ryg og nakke – det klarer dit kropsholdning tøj for dig.

Det holdningskorrigerende tøj fra de butikker herover er bedst i test, og brugeranmeldelserne er virkelig gode. Mange har allerede købt og gjort brug af de forholdsvis nye produkter med stor succes – og du kan nemt og hurtigt gøre dem kunsten efter.

De holdningskorrigerende trøjer og t-shirts kan bruges under dit normale tøj eller arbejdstøj, så andre vil ikke lægge mærke til det – men de vil helt sikkert lægge mærke til din sunde og selvsikre kropsholdning.